Chia ja Milla ilmoitettiin Seinäjoen kv näyttelyyn. Saimme auton lainaksi ja lähdimme jo lauantai aamuna ajamaan kohti Seinäjokea Susannan ja Niken kanssa (Ainúljas Nicolai). Matkalla pysähdyimme pissattamaan koirat ja olinkin saanut viestin Jukalta, joten suuntasimme ensin Jukan luo koirat trimmauttamaan.

Jukka aloitti Idasta joka oli varsin metsittyneessä kunnossa. Karvaa lähti pois ämpärillisen verran ja vielä jäi ylimääräistä joka katsotaan sitten seuraavalla kerralla. Turkki oli toki varsin takussa jo taas pohjasta.

Seuraavaksi Jukka laittoi Chian trimmin kuntoon ja kauniiksi Chia tulikin :) Kiitos vielä kerran.

Vielä Millan trimmin kunnostus ja me jatkoimme matkaa Seinäjoelle hotelli Lakeuteen yöksi.

Sunnuntai aamuna sitten olikin varsin surkea sää eli vettä tuli jatkuvasti. Saimme koirat kuitenkin kuivina näyttelypaikalla. Ensin oli vuorossa Chia. Itse en nähnyt Chiaa lainkaan kehässä, koska olin Millan kanssa trimmipaikalla trimmin viimeistelyssä. Saana Simola laittoi Chian kehäkuntoon ja myös esitti Chian. Tässä Chian arvostelu;

Moves with good steps but feet together. Head correctly formed. Not complete dentation. Long neck. She´s high on whithere. Too open front angulation. Could have more front. Tuloksena oli AVO ERI/2. Kiitokset Saanalle esittämisestä ja kaikesta muusta avusta. Kuvia ei Chiasta ole koska en itse ollut paikalla. Kameran kyllä jätin ja pyysin kuvia ottamaan mutta yhtään kuvaa ei kuitenkaan ollut.

Millan kanssa menin itse kehään ja jännitin aivan älyttömästi. Tässä Millan ensimmäisen virallisen näyttelyn arvostelu:

Lovely type. Well prepared head. Correctly formed. A low set tail. Body will developed for the age. Moves well. Tuloksena JUN ERI/2

Tuomarina kummallakin oli Brigita Kremser Sloveniasta.

Kuvat;

HPIM0951.jpg

HPIM0953.jpg  HPIM0954.jpg  HPIM0957.jpg