Tänään Chialla on syntymäpäivä ja heti kun vuorokausi vaihtui torstain puolelle Chia sai synttärinakin ja halaukset !

121494.jpg

Aamulla aikaisin käytiin koirapuistolla juoksemassa ja nyt kun oltiin ajoissa liikkeellä molemmat koirat jopa jaksoivat juosta kun ei aurinko ollut vielä paahtavan kuuma.

Päivän aikana Chia ja Ida kumpikin pääsivät perusteelliseen harjaukseen ja kunnostukseen, koska illalla oli tulossa Henni (Chian kasvattaja) synttäribileisiin.

Samoin päivällä valmistettiin 2 erilaista pannukakkua toinen ihan perinteinen ja toinen oli sitten maustettu kinkkupalasin ja sehän vasta koirille olikin mieleen. Kyllähän ihmisetkin siitä tykkäsivät.

Henni tuli illalla ja mukana oli mummokoira Nessi, Malinois Rene, sitten Chian mielestä ihan outo ja ei niin mukaankuuluva (ainakaan vielä) 9 vkoa vanha mustaterrieri Lennu ja hoitokoira kääpiöpinseri Susu. Tärkeintä kaikesta Hennillä oli 2 isoa pussia kaikenlaisia herkkuja päivänsankarille ja asuinkumppanillensa ! Olipa joukkoon eksynyt vielä ihanasti vinkuva siililelukin ja sitä sitten piti kaiken aikaa vahtia tuolta oudommalta ilmestykseltä Lennulta.

Kun kahvit ja muut oli nautittu Chia pääsi taas trimmauspöydälle ja Henni trimmasi koiran turkin taas kauniiksi. Idakin vielä pääsi konetöihin joten nyt on jo osa koirasta siistiä ja loput laitetaan sunnuntaina kun tavataan Idan kasvattaja Jukka.

Kuviakin piti ottaa mutta ilta riensi niin nopeasti että Hennille tuli jo kiire lähteä joten kuvat sitten myöhemmin ehkä.