No jo oli taas kummasti kasaantunut pyykkejä. 6 koneellista tuli aamusta pestyä. Urakka on jo melkein ohi mutta vielä on jotakin kuivumassa. No onpa ihanaa illalla mennä nukkumaan kun kaikki petivaatteetkin kävi pesussa.

Koirat on ollut ihmeissään kun itse olen ravannut edes takaisin asunnon ja pesutuvan väliä välillä likapyykkiä vieden ja sitten taas tuonut kuivat puhtaat takaisin.

Äsken käytiin tekemässä pieni lenkki ja tytöt bongasivat jotain kyyhkysiä maassa ja siitäkös riemu alkoi. Chia ymmärsi heti "orava-koirana" katsoa puiden oksilta että mihin ne kaverit katosivat. Idalla meni jonkin aikaa kun etsi vain maasta jälkiä haistellen, mutta sitten kun Chia yritti kiivetä puuhun Idakin huomasi että siellä oksallahan se pariskunta kököttää. Taitaa olla pesä jossakin siinä lähistöllä kun vahtivat niin tarkkaan koiria ja minua.

Kohta lähdetään vähän autoilemaan ja äitiäni katsomaan Itäkeskukseen. Siellä voisi kahvit juoda samalla :)

No niin nyt on kotiuduttu taas reissusta joka olikin oikein mukava. Kävimme ensin äidin noutamassa Itäkeskuksesta ja lähdimme kohti Herttoniemeä Miian (siskoni) synttäreille.

Miia ei kuitenkaan ollut kotona mutta soittamalla selvisi että oli ruokailemassa Ravintola Vanhassa Myllyssä terassilla. Siispä otimme suunnan sinne.

Koirat pääsivät terassin ulkopuolelle varjoisaan paikkaan ja saivat ison astiallisen raikasta vettä ja se tuli tarpeeseen koska aikamoinen helle paahtoi automatkalla. Molemmat tytöt rauhoittuivat makoilemaan ja katselemaan ympärilleen tyytyväisinä.

Äiti oli oikein iloinen tästä ylimääräisestä ohjelmasta joka toi hieman eroa arjen rutiineihin ja mukavaa oli itselläkin. Täytyy vielä mainita miten mukavasti tarjoilia suhtautui tuli vielä jonkin ajan kuluttua kysymään onko koirilla kaikki hyvin ja tarvitaanko lisää vettä :) Siitä täydet pisteet huomioimisesta.

Pois lähtiessä jätin ensin Miian ystävän metroasemalle, sitten veimme Miian kotiin ja lopuksi vielä äiti omaan kotiin.

Olipa taas oikein mukava iltapäivä !