Päätimme lähteä kokeilemaan näyttelyreissua hieman pidemmälle joten ilmoitin Chian ja Idan Vaasaan. Matkaan lähdettiin Riikan, Emilian ja Paten kanssa. Ensin oli tarkoitus että Emilia osallistuu juniorhandler kilpailuun Idan kanssa, mutta näyttelypaikalla sitten päädyimme vaihtamaan koiraksi Paten koska Idaa ei oltu vielä trimmattu. Emilia esittikin Paten hienosti, mutta tällä kertaa ei jatkopaikkaa tullut.

Minä ja koirat olimme yötä Hannalla (Idan äidin omistaja). Kiitos vielä kerran majoituksesta ja aivan ihanasta porokeitosta !

Sunnuntai aamuna sitten lähdimme koko konkkaronkka Vaasan botniahallille varsinaiseen näyttelyyn. Saara Kumpulainen trimmasi Chian näyttelykehään ja Henna Kortesmäki esitti. Tuomarina molemmilla oli Veli-Pekka Kumpumäki. Chian arvostelu:
Kaunis tasapainoinen narttu, erittäin hyvät mittasuhteet. Pitkä hyväilmeinen pää. Hyvä eturinta, mutta suora olkavarsi mikä paljastuu myös liikkeessä. Kaunis ylälinja. Hyvin kulmautunut takaosa ja hyvä hännän kiinnitys. Erittäin hyvä väri ja turkin laatu. Hyvä ryhdikäs olemus.
Tuloksena Sert, Cacib ja VSP !

Kuvat Hanna Lampimäki

Vaasakv200820020.jpg

Vaasakv200820023.jpg

Idakin pärjäsi hyvin ottaen huomioon ettei pennut ole vielä 4 kuukautta. Idan arvostelu:
Ryhdikkäästi liikkuva narttu, hieman korkearaajainen. Pitkä hyvä ilmeinen pää tyylikäs ilme. Hieman luisu lantio. Ikävästi kannettu häntä. Hyvät kulmaukset. Hyvänlaatuinen karvapeite. Hyvä väri. Liikkuu kinner-ahtaasti takaa, erittäin hyvin sivusta katsottuna.
Ida sai Eri/3 (paras narttu 5).

Pate mitattiin ensin 46 cm korkeaksi ja sitten 45 tuliksena oli erittäin hyvä.

Näyttelypaikka oli kiva, tilava ja ilmastointi pelasi hienosti.

Kiitos kaikille kivasta näyttelyreissusta !