Tänään oltiin aamulla ulkoilemassa ja tapasimme Raijan ja Katan (belgianpaimenkoira, malinois). Hiukan Retua ensin jännitti kun Kata oli niin hirmuisen iso, mutta pian alku jännitys hävisi ja Kata oli ihan kiva koira.

Kata rakastui täysin Retuun ja yritti päästä jopa penkin alle leikittämään pentua. Koirat olivat kotiin tultaessa niin yltä päältä ravassa että suihkutus oli kaikilla edessä.

Retun pesin sitten kokonaan ja poika olikin niin väsynyt että föönätessä tuli uni. Pienen lepotauon jälkeen oli vuorossa trimmerin käyttö ja siinäkin oli täysi yllätys kun minkäänlaista vastaanpanemista ei edes naamaa siistittäessä esiintynyt.

Iltapäivällä lähdimme sitten bussilla itäkeskukseen äitini luona käymään. Bussikaan ei reipasta nuorta herraa mitenkään hetkauttanut. Retu oli kuin kotona ja katseli maisemia ikkunasta.

Chia ja Retu jäivät äitini luokse siksi ajaksi kun kävimme kaverikoirakäynnillä Idan kanssa samassa talossa. Ida oli selvästi paljon rauhallisempi kuin eilen eli näköjään muisti taas kuinka näillä käynneillä kuuluu käyttäytyä.

Varsin paljon tapahtumia pienen pojan yhden päivän aikana ja sen kyllä huomasi illalla. Koko ilta meni nukkuessa, mutta juuri nyt (22.30) on taas täysi vauhti päällä.