Turolla oli parina päivänä työkiireitä niin Noita tuli hoitoon.

Tapasimme eilen koirapuistolla ennen klo 7 aamulla. Turo lähti siitä sitten töihin eikä Noita oikeastaan edes huomannut että omistaja lähti. Tytöillä kun oli ollut taukoa näkemisessä.

Aamulla hurahti heti tunti puistossa ihan huomaamatta ja sitten tultiin meille kotiin. Riehuminen jatkui vielä kotonakin reippaasti.

Kissoista Noita ei sen kummemmin välitä, onhan nekin jo vanhoja tuttuja. Välillä vähän tuntui että Helmi yritti olla liian tuttavallinen ja Noita oli ihmeissään mitä kisulle pitäisi tehdä.

Päivän aikana kävimme useamman kerran puistossa juoksemassa ja illalla olikin sitten aika hiljaisia koiria kun uni maittoi.

Perjantaina lähdimme Hollolassa käymään ja siellä olikin sitten Noidalla todella paljon ihmeteltävää. Mopsit ja Jöötit pitivät kovan haukkumiskonsertin kun saavuimme pihaan ja Noitaa selvästi kauhistutti että mopsit syövät suihinsa.195041.jpg195190.jpg (Kuva Hanna Siikaniemi)

Varsinkin Käpy joka on nyt n. 4 kk ikäinen. Chia ja Ida olivat paikassa käyneet aiemminkin eivätkä pahemmin hätkähtäneet äänekästä vastaanottoa. 195046.jpg 195062.jpg

Turo haki Noidan sitten perjantai iltapäivällä kotiin ja taisi saada aika väsyneen neidin mukaansa. Oli rankkaa olla hoidossa ;)

195058.jpg  195047.jpg

195189.jpg (kuva Hanna Siikaniemi)