Lauantai aamuna lähdettiin Idan kanssa junalla Seinäjoelle ja sieltä jatkettiin Ylistaroon Jukan luokse. Ida oli innoissaan kun näki pentunsa ja leikki kivasti lasten kanssa. Kohta kuitenkin karu totuus paljastui ja siirryttiin klinikan puolelle, Ida puntariin ja rauhoitusaineet suoneen ja kohta Ida jo nukkuikin. En jäänyt katsomaan itse kohdun poisto operaatiota, vaan siirryin suosiolla television ääreen.

Leikkaus meni hyvin vaikka kohtutulehdus itsessään ei parantunut antibiootti ja sulfakuurilla. Leikkaushaavakin oli pieni. Ida oli koko loppupäivän aivan tokkurainen rauhoituksesta ja kipulääkkeistäkin. Kotiinpäin pääsimme lähtemään jo aikaisemmalla junalla mihin olin meille lipun varannut. Jukka vie meidät Seinäjoen asemalla missä kävin vaihtamassa junalipun aikaisempaan junaan ja sitten pääsimmekin jo junaan taas istumaan. Ida itkeskeli koko alkumatkan boxissaan, joten otin sen lopulta boxista pois ja annoin nukkua sylissäni mihin se sitten tyytyväisenä nukahtikin. Pasilassa Ida oli vielä niin tokkurainen ettei olisi millään jaksanut kävellä laiturilta toiselle mutta onneksi meillä oli 20 minuuttia aikaa siirtyä paikallisjunaan jollla pääsimme taas takaisin kotiin.

Milla nukkui koko matkan boxissa ihan tyytyväisenä ja vasta Pasilasta eteenpäin lähdettäessä heräsi ja olisi halunnut boxista pois. Milla kuitenkin joutui matkustamaan koko matkan boxissa ja pääsi vasta kotona sitten boxista pois.

Chia oli kovasti meitä päivän aikana ikävöinyt eikä ruokakaan ollut maistumut. kotiin tultua lähdin Chian kanssa heti lenkille ja Kaitsu jäi vahtimaan Idaa ettei se pääse repimään haavan siteitä pois. Ida kuitenkin nukahti heti kun pääsi takaisin sisälle joten side sai olla ihan rauhassa. Illalla ennen nukkumaan menoa annoin vielä kipulääkettä ja Ida nukkui ihan rauhallisesti koko yön.

Aamulla sitten Ida olikin jo suht pirteä ja teki tarpeensa ulos ja jaksoi ihan hyvin pienen lenkinkin tehdä. Lenkin jälkeen suuntasin apteekkiin hakemaan uuden antibioottikuurin joka aloitettiin sunnuntai aamuna. Hyvin Ida on antanut tähän asti haavan olla rauhassa vaikka meillä ei pönttöä olekaan, ei olla tarvittu edes t-paitaa haavaa suojaamaan niin rauhassa Ida on haavan antanut olla.

Ida jaksaa jo leikkiä Millan kanssa vaikka Chia vielä tällä hetkellä enemmän Millaa leikittääkin.Eli kotiin sitten tuli toinen Idan tytöistä ja nimeksi sitten lopulta (ainakin vielä) tuli "Milla". Rekisterinimeä en vielä tiedä mutta ehtiihän sen sitten myöhemminkin kuulla.

Pääasia kuitenkin että Ida näyttää toipuvan hyvää vauhtia ja toivottavasti tulee pian ihan terveeksi. Harmi vaan että nämä pennut nyt sitten jäivät Idan ainoiksi, mutta toivottavasti ovat sitten sitäkin parempia !