Tänään sitten Ida pääsi pitkästä aikaa kunnolla suihkuun ja turkin hoitoon. Ensin Ida kyllä oli sitä mieltä ettei mihinkään suihkuun lähde ja meni vain sängyn alle makaamaan ettei vietäisi pestäväksi.

No pääsimme kuitenkin yhteisymmärrykseen asiasta ja Ida tuli pestyksi. Yllätys odotti meitä kun suihkusta tultiin. Vara-mamma oli heti käyttänyt tilannetta hyväkseen ja oli pentuja tyytyväisenä hoitamassa. HPIM0397.jpg

Ida ei ajatuksesta tietenkään kovin paljon pitänyt joten Chia joutui ikäväkseen pian väistymään pentujen vierestä. HPIM0396.jpg Ilme kyllä kertoo että mieluummin olisi jäänyt pentuja hoitamaan.

Kuivaamiseen meni taas reilusti aikaa kun Idan turkki on lievästi sanottuna ylipitkää kaikkialta. Muuten yllätyin että turkki on edes tuossa kunnossa eikä iso turkki ollut pahasti takkuinen. Vatsan alunen sen sijaan on aikamoista takkua ja sieltä kyllä lähtikin saksien kanssa pahimmat takut irti.

Toisaalta hyvä kun sai pennuista kuvan Chian kanssa kun tuon oman mamman kanssa pennut eivät juurikaan kuvista erotu. HPIM0398.jpg Pennut voivat edelleen mainiosti ja äitikin oli tyytyväinen kun sai turkkinsa taas puhtaaksi . Vielä pitäisi saksia Idan turkki pienemmäksi niin pennutkaan eivät niin takuttaisi ainakaan niin pahasti heti.